Hoş Geldiniz! 👋

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Kayıt Ol

Yazı Font Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

can

Kayıtlı Üye
0
HBL RANK
Konular
1
Konular
1
Reaksiyon puanı
2
Meslek
Kamu
71044.webp71045.webp

Herkese kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim. Font ile ilgili bir isteğim var. Sol da Kaynakları Kısmında ki konuyu görüyorsunuz ve Font sitenin her yerinde kullanılan font. Sağdaki ise normal konu ve font farklı bu Sağdaki konularda ki font da aynı olsun ıstiyorum. Bunun için yardımcı olabilirmisiniz.

www.tkbilgin.com/forum

Merhaba hocam şuan mobilim temaya ulaşamıyorum ama şablon aramalarında aşağıda ki kodu aratın.

CSS:
font-family: @hbl-ozel-fontlar;

Bu şekilde araratarak bulabilirsiniz hangi şablonda olduğunu. Kod aşağıda ki gibi olacaktır.

CSS:
html
{
}

Bununla değiştirin.

CSS:
body,
html,
button,
input,
optgroup,
select,
textarea,
.avatar-update,
.codeEditor--proportional,
.bbCodePreview-content,
.message-body
{
}

Kusura bakmayın mobil olduğum için anlaşılır bir şekilde detaylı anlatamadım. ALLAH izin verirse yarın bir güncelleme yayınlayacağım.

• Beğen
İfadeler: can
Çok teşekkür ederim hocam. Fakat bir değişiklik olmadı malesef hocam.

Çok teşekkür ederim hocam. Fakat bir değişiklik olmadı malesef hocam.
Hocam rica etsem aşağıdaki gibi deneyebilir misiniz?

Kod:
body,
html,
button,
input,
optgroup,
select,
textarea,
.avatar-update,
.bbCodePreview-content,
.message-body
{
 font-family: @hbl-ozel-fontlar !important;
}

• Beğen
Hocam rica etsem aşağıdaki gibi deneyebilir misiniz?

Kod:
body,
html,
button,
input,
optgroup,
select,
textarea,
.avatar-update,
.bbCodePreview-content,
.message-body
{
 font-family: @hbl-ozel-fontlar !important;
}

Evet bu sorunu çözdü hocam :)

Temanızı severek kullanıyorum bir takım değişiklikler vs yaptım am akeyifli tema... Elinize emeğinize sağlık.

Şimdi bişey daha kaldı bu şuan ki temada yazdığım hızlı cevap kısmında ki font ile o temada font farklı onu da aynı font yapma şansımız varmı hocam.

Evet bu sorunu çözdü hocam :)

Temanızı severek kullanıyorum bir takım değişiklikler vs yaptım am akeyifli tema... Elinize emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim hocam beğenmenize sevindim, güle güle kullanın. Öneri ve istekleriniz olursa her zaman iletişime geçebilirsiniz.

• Beğen
« - | Ücretli Üyelik »

Konuyu toplam 0 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
  • Geri