XenForo için hazırlanmış eklentiler
Web radyoları için HTML tasarımlar
Premium ayrıcalıkları için hesabınızı yükseltin!
Xenforo ile ilgili soru ve sorunlarınız
Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?
Giriş Yap Kayıt OlEklenti default temaya göre ayarlandığı için özelleştirilmiş alanlarda sorunlar olabilir detaylı inceleme ve düzenleme gerektiriyor onun içinde şuan yardımcı olamıyorum.Merhabalar eklenti kurulumu yapildi ama solebir sorun oluşuyor verdiğiniz kodu girince pospit sorun çıkartıyor ve sorun oluşturuyor
Peki düzenleme için ne yapılması gerekiyorEklenti default temaya göre ayarlandığı için özelleştirilmiş alanlarda sorunlar olabilir detaylı inceleme ve düzenleme gerektiriyor onun içinde şuan yardımcı olamıyorum.
Hocam temada profil alanında ne gibi değişiklikler yapıldı birde bozulmaya ait bir ekran görüntüsü ekleyebilir misiniz?Peki düzenleme için ne yapılması gerekiyor
Nasıl bir sorun açıklayabilir misiniz? Ve bir de sorunlu alanın bir görselini paylaşabilir misiniz?Merhabalar eklenti kurulumu yapildi ama solebir sorun oluşuyor verdiğiniz kodu girince pospit sorun çıkartıyor ve sorun oluşturuyor
2 tane göründüğünden mi bahsediyorsunuz hocam?
message_macros şablonunda aşağıdaki kodu bulunhocam merhaba eklenti bazı temalarda görünmüyor. hangi kodla eklentiyi çağırabiliriz. @admin
yani temada görünmüyorsa hani kodu ekleyip ekleniyi göstermemiz gerekir.
<xf:userbanners user="$user" tag="div" class="message-userBanner" itemprop="{{ $includeMicrodata ? 'jobTitle' : '' }}" />
<xf:if is="{$xf.options.hbl_rank_aktif}">
<xf:include template="hbl_rank"/>
</xf:if>
Aynısını yapıyorum ama benim temada buseferde pospitte gostermiyor2 tane göründüğünden mi bahsediyorsunuz hocam?
message_macros şablonunda aşağıdaki kodu bulunhocam merhaba eklenti bazı temalarda görünmüyor. hangi kodla eklentiyi çağırabiliriz. @admin
yani temada görünmüyorsa hani kodu ekleyip ekleniyi göstermemiz gerekir.
Kod:<xf:userbanners user="$user" tag="div" class="message-userBanner" itemprop="{{ $includeMicrodata ? 'jobTitle' : '' }}" />
Altına ekleyin
Kod:<xf:if is="{$xf.options.hbl_rank_aktif}"> <xf:include template="hbl_rank"/> </xf:if>
Eğer bu mesajdaki işlemi yaptıysanız geri alabilirsiniz eklentiyi kurduktan sonra ek bir işlem yapmanıza gerek yok.